FLL Jr. Challenge - FIRST® LEGO® League

SCHRIJF JE DIRECT IN >> Registreren

FLL junior Boomtown Build

Challenge 2019-2020

Boomtown Build

Wat als je een betere wereld zou kunnen bouwen? Waar zou je beginnen?

Meer dan ooit moeten we de handen ineen slaan om nieuwe en innovatieve oplossingen te vinden. Bij FIRST® maak je onderdeel uit van een gedreven gemeenschap die overloopt van inspiratie, creativiteit en die hoopt op een sterkere, durzamere toekomst – een die samen beter gebouwd is. Je hebt de kracht om steden, dorpen en plaatsen die je thuis noemt te helpen tot grotere hoogtes te komen. Dit is je kans om met de steun van de FIRST gemeenschap  onze toekomst vooruit en omhoog te helpen.

Teams gaan ontdekken welke behoeftes om te groeien er zijn binnen onze gemeenschap en welke uitdagingen daarbij komen kijken. Teams gaan helpen een gebouw te bedenken en te maken dat een probleem oplost en het leven gemakkelijker en gelukkiger maakt. Of dat de mensen die er gebruik van maken meer met elkaar verbindt.

Ieder jaar presenteert de FLL Jr. een nieuwe uitdaging om de creativiteit van jonge kinderen te stimuleren. Tijdens het verkennen van dit alledaagse thema maken de teams van maximaal 6 kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 10 jaar gebruik van bouwkundige basisconcepten om een model van LEGO onderdelen te bouwen. Ook kunnen de kinderen gebruik maken van LEGO Education WeDo om de basisprincipes van programmeren te leren. Daarnaast leren de kinderen hun werk te documenteren in het techneutenschrift en te delen wat zij geleerd hebben op hun ‘Laat Zien’ Poster. Tijdens deze uitdaging werken de kinderen volgens deFLL Jr. Core Values, zoals samenwerking, respect hebben voor elkaar en plezier hebben.

Klik op onderstaande afbeelding om deze Challenge PDF pagina te downloaden.

 FLJ20-Challenge-A4-NL

             

Wist je dat je zelf een vulkaanuitbarsting kunt maken?