Challenge CITY SHAPER - FIRST® LEGO® League

2020-FLL-Logos-RGB_stacked-logo-color

2019-2020 CITY SHAPERSM

Wat als jullie een betere wereld kunnen bouwen? Waar beginnen jullie?

Meer dan ooit moeten we samen innoveren en problemen oplossen.
In de FLL maak je deel uit van een bloeiende gemeenschap boordevol inspiratie, creativiteit en hoop op een sterkere, duurzamere toekomst – een die beter is gebouwd door het samen te doen.
Jullie hebben de macht om steden, dorpen en plaatsen, die jullie thuis noemen, tot nieuwe hoogtes te brengen. Met de steun van de FLL-gemeenschap, is dit jullie kans onze toekomst te leiden en verbeteren.

Update: SPIKE Prime voorlopig niet leverbaar

3 juli, bereikte ons het bericht dat de SPIKE Prime robot voorlopig nog niet leverbaar zal zijn. LEGO Education heeft dit besloten omdat ze nog niet de kwaliteit kunnen bieden die we van hen gewend zijn. Ze streven het hoogste kwaliteitsniveau na als het gaat om leerervaringen met hun producten en kunnen deze standaard op dit moment nog niet leveren.

We begrijpen dat dit voor teleurstelling kan zorgen. Gelukkig is het FIRST LEGO League programma compleet vernieuwd en is er uiteraard volledige support voor de EV3 Mindstorms experience. In die zin verandert er niets.

Er wordt nu heel hard gewerkt om de SPIKE Prime voor het volgend seizoen helemaal in orde te krijgen en dan ook het programma hierop aan te passen. We gaan er vanuit dat de SPIKE Prime in het voorjaar van 2020 zijn entree gaat maken, mooi op tijd voor het nieuwe seizoen 2020-2021!

Stichting Techniekpromotie

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wist je dat je zelf een vulkaanuitbarsting kunt maken?