FLL Jr. Hoe organiseer ik een Expo? - FIRST® LEGO® League

Hoe organiseer ik een EXPO?

Iedereen in Nederland, België of Luxemburg is vrij een eigen lokale Expo te organiseren op school, BSO of clubhuis. Zoek een groep enthousiaste vrijwilligers om dit samen met jou te organiseren. Je bent vrij te bepalen hoe groot- of kleinschalig je het wilt aanpakken. Wil je met al je deelnemende teams van jouw school een middag de verzamelde informatie delen met FIRST LEGO League (FLL) Jr. teams en hen daarbij ook uitnodigen? Via onderstaande link kun je de ‘EXPO Handboek’ downloaden die je helpt met het organiseren van een lokale FLL Jr. EXPO. Wanneer je een lokale EXPO gaat organiseren laat ons dat in elk geval weten zodat we jouw EXPO kunnen toevoegen aan de lijst met georganiseerde EXPO’s.

Wil je een grote regionale Expo organiseren voor alle teams in de regio? Neem dan contact op met Stichting Techniekpromotie voor meer informatie.

Opmerking: Stichting Techniekpromotie kan niet alle FLL Jr. EXPO’s overzien of begeleiden. Deze worden georganiseerd en begeleid door teams, ouders, teamcoaches, vrijwilligers of regionale partners. Ongevallen of verantwoordelijkheden zijn te allen tijde voor de organisatie van de georganiseerde EXPO in kwestie en kunnen niet worden verhaald op Stichting Techniekpromotie.

Aandenken

Als herinnering aan deelname aan de FLL Jr. is er een oorkonde beschikbaar. Klik op de afbeelding hieronder voor de pdf van dit seizoen.

Wist je dat je zelf een vulkaanuitbarsting kunt maken?