Meehelpen FLL of FLL Jr. - FIRST® LEGO® League

Meehelpen

 

FIRST® LEGO® League (FLL®)

De FLL is een wedstrijd die jongeren tussen de 9 en 15 jaar uitdaagt om de maatschappelijke rol van wetenschap en technologie te onderzoeken aan de hand van verschillende opdrachten. Om dit programma mogelijk te maken voor zoveel mogelijk jongeren, is Stichting Techniekpromotie altijd op zoek naar organisaties en personen die hieraan willen bijdragen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, zoals helpen als vrijwilliger op een finaledag, een regionale FLL opstarten of bijvoorbeeld als sponsor voor de FLL of de Stichting in zijn geheel. Bekijk de kopjes aan de linkerkant van deze pagina voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden en alvast bedankt voor je/uw interesse.

 

FIRST LEGO League Jr. (FLL Jr.)

Ook de coördinatie van de FLL Jr. in de Benelux is in handen van Stichting Techniekpromotie. Voor de totstandkoming van een spannend seizoen wordt intensief samengewerkt met regiopartners afkomstig uit de FLL en de vaste staf van Stichting Techniekpromotie en vrijwillige coördinatoren.

 

FIRST LEGO League Jr. in de regio 

Een lokale EXPO is door iedereen te organiseren. Een aantal FLL regiopartners hebben besloten gelijktijdig aan de FLL regiofinale een FLL Jr. EXPO te organiseren. Daarnaast is elke school in staat zijn eigen lokale EXPO te organiseren.

Wist je dat je zelf een vulkaanuitbarsting kunt maken?