Opstarten - FIRST® LEGO® League

Team opstarten

Is je interesse voor de FIRST® LEGO® League gewekt? Wil je meedoen als team of teamcoach? Dan ben je hier op de juiste plek! Op deze website vind je alle informatie over wat het inhoudt om mee te doen aan de FLL, van de deelnameregels tot aan de tijdsplanning en de materialen die je nodig hebt.

In het bijzonder:

  • Deelnameregels
  • Samenstelling van een team

 

Deelnameregels

Alle deelnameregels voor de FLL zijn gedefinieerd in de ‘Voorwaarden voor deelname’, die je hieronder kunt downloaden. Lees de voorwaarden voor inschrijving goed door. Met het verzenden van je registratie ga je akkoord met deze voorwaarden.

Voorwaarden-deelname-FLL-2019

 

Samenstelling van een team

Een team dat aan de FLL meedoet, bestaat uit maximaal 10 jongeren in de leeftijd van 9 tot en met 14 jaar en tenminste één volwassen teamcoach. De teamcoach begeleidt het team bij de voorbereiding op de FLL (regio)finale. Naast de teamcoach kan het team ook een teammentor hebben. De teammentor is niet de directe begeleider van het team maar kan het team helpen met praktische en technische vragen.

Wil je meedoen aan de FLL, maar heb je nog geen team? Vraag dan leeftijdsgenootjes bij jou op school, bij je sportvereniging, scoutingclub, buurtvereniging of een andere jongerenvereniging waar je lid van bent.

Natuurlijk kun je ook een team vormen met je vrienden en vriendinnen of leeftijdsgenootjes uit je buurt.

Iedere groep van maximaal 10 jongeren in de leeftijd van 9 tot en met 14 jaar kan zich aanmelden voor de FLL!

Ben je nu 14 jaar, maar word je in de loop van het FLL seizoen 15 jaar? Geen nood! Lees bij ‘deelnameregels’ wat de leeftijdsregels van dit jaar zijn. Ben je jonger dan 9 jaar en wil je toch deelnemen, neem dan contact op via fll@techniekpromotie.nl.

Wist je dat je zelf een vulkaanuitbarsting kunt maken?